Respostas

2013-09-04T16:12:24-03:00
P = V -5
E = P - 3 
E = V - 5 - 3 = V - 8
V + E + P = 23
 V + V -8 + V - 5 = 23
3V - 13 = 23
3V = 23 + 13 = 36
V = 36/3 = 12
E = 12 - 8 = 4
P =12 -5 = 7
2013-09-04T17:04:35-03:00