Respostas

2014-05-09T23:44:26-03:00
52 + 27 = 79
79 - 3 = 76
76 - 35 = 41
41 Reais.
1 5 1
2014-05-09T23:48:16-03:00
52,00 + 27,00 = 79,00

79,00 - 3,00 = 76,00
 
76,00 - 35,00 =41

RESPOSTA = R$ 41,00
1 3 1