Respostas

2014-08-01T15:33:00-03:00
2 * 25,00=50,00
3*30,00=90,00
1*28,00=28,00
50,00+90,00+28,00= 168,00
168,00/6= 28,00
1 5 1
2014-08-01T20:50:25-03:00