Respostas

2013-04-02T23:36:11-03:00

vm = 200 + 300/ 3+5 = 500/8 = 62.5 km/h

7 4 7
2013-04-02T23:57:07-03:00

a) 200/3=66,66 km/h

 

 

b) 300/5=60 km/h

 

 

a+b / 2 =>( 66,66 + 60 ) / 2

 

= 63.3 km/h

 

 

=> a veloc. escalar media = 63,3 km/h 

 

 

 

 

 

3 2 3