Respostas

2014-04-17T15:53:25-03:00
C1 - C2 = 3hs e 50 min
C2 - C3 = 2 x 3 = 6hs ~~ 2 x 50min = 100 min = 1h e 40min ~~ 7h e 40min
C1 - C3 = 3hs + 7hs = 10hs ~~ 50min + 40min = 90min = 1hs e 30min ~~ 11 e 30min