Respostas

2014-06-09T10:36:23-03:00
10 m/s = 10 * [ 0,001 / ( 1 / 3600 ) ] = 10 * ( 3600 * 0,001 ) = 10 * 3,6 = 36 km/h 

25 m/s = 25 * 3,6 = 90 km/h 

300 m/s = 300 * 3,6 = 1080 km/s 

1400 m/s = 1400 * 3,6 = 5040 km;h 
2 3 2