Respostas

2014-08-11T17:45:01-03:00
90/60 = 1,5 h 
150/60 = 2,5 h 
tempo total: 1,5 + 2,5 = 4h 
viagem total: 220 + 150 = 370 

Vm = ΔS/ΔV 
Vm = 370/4 = 92,5 km/h 
 by: Sillas